visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Rankų darbo pinti gaminiai – pinti baldai, dekoracijos, krepšiai Jūsų aplinkai ir namams

Karklinių vytelių pakabinamos tvoros - uždangos – estetiškas, praktiškas ir ekologiškas rankų darbo gaminys Karklinių vytelių pakabinamos tvoros - uždangos – estetiškas, praktiškas ir ekologiškas rankų darbo gaminys

Pavasaris – tai laikas kada atbunda gamta, o kartu atbundame ir mes. Dabar puikus metas atnaujinti tiek namus tiek aplinką, kurioje lepinant saulei norime kuo daugiau ilsėtis. Kuo ilgiau būti arčiau gamtos. Jauki supanti aplinka, įsiliejanti į gamtą džiugina sielą ir akis. Tad papuoškite savo namus ar sodybas, balkonus ar verandas originaliais Kaiptikman.lt rankų darbo pintais gaminiais.

Rankų darbo pintos dekoracijos, vytelių kamuoliai – originali detalė Jūsų gėlynui. Pintas karutis ar dviratukas vazonui pagyvina aplinkos erdvę. Pintos rankų darbo dėžutės atspindi tvarką ir estetiką.

Rankų darbo pinti gaminiai

Rankų darbo pinti gaminiai

Rankų darbo pinti gaminiai

 

 

Rankų darbo pinti gaminiai

Rankų darbo pinti gaminiai

Rankų darbo pinti gaminiai

Rankų darbo pinti gaminiai

Šiuolaikiški pinti baldai pridės elegancijos bet kuriam sodui, kiemui, terasai ar balkonui. Pinti baldai yra patogūs sėdėti, itin lengvi, tuo pačiu itin tvirti ir patvarūs. Jie puikiai dera su medžiais, gėlėmis, veja ar akmenimis. Be to, pinti baldai yra ženkliai pigesni nei baldai iš rotango. Tad jei svajojate apie natūralų vaizdą, nenorite sode ar kieme matyti plastikinių ar metalinių baldų, bet negalite sau leisti pagamintų iš medžio ar rotango, rinkitės pintinius baldus. Žemesnė kaina tikrai nereiškia prastesnės kokybės.

Rankų darbo pinti gaminiai

Karklinių vytelių tvorelės – puikus būdas atskirti gėlynus, darželius, takelius, krūmus ar tujas. Karklinėmis vytelėmis aptvertas gėlynas bus išgelbėtas nuo naminių gyvūnų letenų. Karklinių vytelių tvorelės lengvai įsmeigiamos į žemę, nebijo oro išdaigų. Tvorelė iš karklinių vytelių tarnaus ir džiugins akį apie 4 metus, o papildomai impregnavus gali tarnauti ir iki 10 metų. Karklines tvoreles galite rinktis iš kelių skirtingų ilgių ir aukščių, todėl lengvai pritaikysite prie norimo ploto.

Rankų darbo pinti gaminiai

Rankų darbo pinti gaminiai

Karklinių vytelių pakabinama tvora – uždanga – tai produktas pamėgtas ir įvertintas klientų tikrai ne veltui. Tvora iš karklo vytelių sukurs jaukią, privačią erdvę, apsaugos nuo saulės, vėjo ar kaimynų žvilgsnių. Taip pat karklinių vytelių tvora gali tapti puikia dekoracija vazonams, šuliniams, stulpams ar kiemo statiniams.

Karklinių vytelių pakabinama tvora – uždanga yra itin greitai montuojama. Ją galima tvirtinti su viela, ar plastikiniais užtrauktukais. Vytelių tvora yra atspari bet kokioms oro sąlygoms, tvoros žiemą nereikia nuimti, o jos tarnavimo laikas ilgiau nei 10 metų.

Karklinių vytelių pakabinama tvora – uždanga gali tapti ir puikiu interjero sprendimu. Panaudodami šią pakabinamą uždangą, namuose ar kavinėse sukursite egzotišką ar jaukią kaimišką aplinką bei paslėpsite interjero trūkumus.

Rankų darbo pinti gaminiai

Kaiptikman.lt pintos dekoracijos, dėžės, krepšiai, tvorelės skirtos tiems kas vertina:

  • Rankų darbą.
  • Natūralumą.
  • Ekologiškas medžiagas.
  • Tvarką ir estetiką.
  • Nepakartojamą stilių.

Rankų darbo pinti gaminiai

Daugiau pavasarinių naujienų ir jau pamiltų pintinių gėlėms, dekoracijų, baldų ir daug kitų krepšių rasite Kaiptikman.lt⠀el. parduotuvėje.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus