visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Sėdmaišiai – gražus ir funkcionalus baldas

Sėdmaišiai – gražus ir funkcionalus baldas Sėdmaišiai – gražus ir funkcionalus baldas

Dekoria.lt (Lado investicijos, UAB)

www.dekoria.lt

www.yellowtipi.lt

Mėgstami tiek vaikų, tiek suaugusių patogieji sėdmaišiai yra minkšti ir funkcionalūs baldai, kurie gali tapti ir gražiausiu kambario akcentu, jei pasirinksite tinkamus audinius ir priderinsite prie kambario interjero. Dekoria.lt sėdmaišius galima plauti, jų viršutinė dalis nusisega, jei nusidevėjo užvalkalas, galite lengvai jį pakeisti kitu.

Sėdmaišiai yra užpildyti biriomis polistirolo granulėmis, kurios leidžia sėdmaišiui prisitaikyti prie sėdinčio žmogaus formos pagal jo stuburą. Ypatingai yra rekomenduojamas daug sėdintiems ir besimokantiems žmonėms ir tiems, kas daug laiko praleidžia prie televizoriaus. Sėdmaišis tiesiog nepakeičiamas dirbant su nešiojamu kompiuteriu, skaitant knygas, arba žiūrint TV. Galite rinktis sėdmaišius įvairių spalvų, dydžių, derinti kartu su kita namų tekstile – užuolaidomis, pagalvėlėmis, staltiesėmis.

Sėdmašiai gali būti skirti suaugusiam žmogui, vaikui ar jūsų augintiniui, priklausomai nuo paskirties skiriasi jo dydis ir forma.  Jeigu norite maksimalaus komforto, pasirinkite patį didžiausią sėdmaišį 80 cm skersmens ir 115 cm aukščio. Galbūt mėgstate ant sėdmaišio prigulti? Tada rinkitės itin patogius, universalius sėdmaišius, ant kurių galima patogiai sėdėti arba gulėti. Aukšta atrama suteikia patogią poziciją galvai ir kaklui. Jį galima formuoti pagal asmeninius poreikius – tai garantuoja poilsį ir relaksaciją. Universalus dydis, skirtas bet kurio amžiaus žmonėms.

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus