visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Skardinės tvoros – greitas montavimas, paprasta priežiūra, estetiška išvaizda ir ilgaamžiškumas

Skardinės tvoros – greitas montavimas, paprasta priežiūra, estetiška išvaizda ir ilgaamžiškumas Skardinės tvoros – greitas montavimas, paprasta priežiūra, estetiška išvaizda ir ilgaamžiškumas

Skardinės tvoros – puikus sprendimas, norintiems paprastos, tvirtos ir solidžios tvoros, užtikrinančios maksimalų privatumą. Sutikime, tvora – tai ilgalaikė investicija, kuri turi tarnauti ne vienerius metus. Ilgaamžiškumas, paprastas montavimas, lengva priežiūra, platus spalvų pasirinkimas – tai privalumai, kuriuos suteikia tvora pagaminta iš skardos. UAB „Audkesta“ meistrai tvoras gamina bei montuoja daugelį metų. Įmonė savo klientams rekomenduoja rinktis skardines tvoras dėl daugelio privalumų. Taigi, kas lemia šių tvorų populiarumą?

Skardinės tvoros

  • Lengva skardinės tvoros priežiūra. Vienas didžiausių skardinės tvoros pliusų yra tai, kad jos nereikalauja daug dėmesio. Skardines tvoras prižiūrėti yra ganėtinai paprasta. Joms valyti užtenka vandens ir paprasto buitinio valiklio. Žmonėms, kurie taupo savo laiką ir mėgsta pasimėgauti poilsiu, skardinė tvora dėl minimalios priežiūros poreikio yra tinkamas pasirinkimas.
  • Greitas skardinės tvoros montavimas. Skardinė tvora yra montuojama greitai ir paprastai. Tokio tipo tvora – vienas greičiausių būdų savo kiemą apjuosti tvora, o atsitikus kokiam nenumatytam įvykiui, tvoralentes galima lengvai pakeisti.
  • Ilgaamžė, tvirta nekeičianti savo išvaizdos tvora. Skardinės tvoros išsiskiria ilgaamžiškumu. Vis daugiau Lietuvos gyventojų nusprendžia pasirinkti skardines tvoras, dėl jų ilgaamžiškumo, spalvų įvairovės, saugumo. Šių tvorų niekada nereikės perdažyti, nebent nusibostu esama spalva ir norėtumėte savo valdos tvorą pakeisti kita spalva. Šių tvorų nepuola rūdys, taip pat jos yra ganėtinai tvirtos, todėl šios tvoros ir yra laikomos ilgaamžėmis.
  • Plati skardinių tvorų spalvų įvairovė. Skardines tvoras turi didelę spalvų įvairovę. Lankstinių gamyboje dažniausiai naudojama RAL spalvinė paletė.
  • Moderni ir elegantiška tvora. Skardinė tvora yra moderni ir elegantiška. Ši tvora papuoš visų tipų kraštovaizdį.

UAB „Audkesta“ gamina „Žaliuzi“ bei  „Rombo“ tipo skardines tvoras. Kokie yra pastarųjų skirtumai?

Skardinės tvoros

„Žaliuzi“ tipo skardinė tvora

„Žaliuzi“ tvora apsaugos, papuoš Jūsų namą ir ne vienerius metus nereikalaus papildomų išlaidų jos priežiūrai. „Žaliuzi“ tipo skardinės tvoros dažnai projektuojamos statant gyvenamuosius namus, kotedžus ar ištisus gyvenamųjų namų kvartalus. „Žaliuzi“ skardinė tvora iš išorės yra praktiškai nepermatoma ir suteikia puikų estetinį vaizdą.

Standartiškai „Žaliuzi“ tvoros tankumas yra 10 vnt. tvoralenčių į 1 m. aukštį, norint turėti šiek tiek permatomą tvoros segmentą – 11 vnt., o visai nepermatomą – 12 vnt. į 1 m. aukštį. Pvz. jei pas jus yra 1,5 m. aukščio tvoros stulpai, norint turėti nepermatomą tvorą, į ją reikėtų montuoti 17 vnt. horizontalių tvoralenčių. Gaminant tvoros elementus naudojama cinku arba aliuminio cinku padengta lygi vokiška arba itališka skarda, kuri gali būti padengta blizgia arba matine struktūra.

Skardinės tvoros

„Rombo“ tipo skardinė tvora

„Rombo“ tipo skardinė tvora – moderni tvora, pasižyminti paprasta ir aiškia forma. Horizontaliai sumontuoti rombo profiliai namų kiemui suteikia aiškumą ir ne vienerius metus padeda suteikti elegantiškumo šiuolaikiniai architektūrai. Šiais laikais minimalizmas, paprastumas yra užvaldęs visas įmanomas sritis, todėl skardinės tvoros, kurios atspindi minimalizmą, modernumą ir prabangą stipriai išpopuliarėjo prieš keletą metų.

„Rombo“ tipo skardinė tvora skirta klientams, kurie vertina privatumą, nes jos pralaidumas yra mažas. Rombo formos tvora iš fasadinės ir kiemo pusės atrodo panašiai. Be to, rombo tvoros profiliai dėl savo lankstymo formos yra tvirtesni už „Žaliuzi“ tvoros profilius.

Skardinės tvoros

Lankstinių skardinėms tvoroms gamyba

UAB „Audkesta“ lankstinius skardinėms tvoroms ir kitiems skardos gaminiams gamina vokiškomis automatinėmis „RAS Turbobend 61.31„ staklėmis, kurios užtikrina precizinį darbą. Automatinės staklės pasižymi tikslumu, kuris leidžia lankstyti detales identiškas, kuo nepasižymi rankinėmis staklėmis lankstomi gaminiai. Įmonė gali preziciškai pagaminti lankstinius tvorai, stogui, fasadui ar palangei. Skardos lankstiniai yra labai svarbūs namo statybų procese, naudojami visame pastate. Pasirinkus gerai apgalvotas skardos spalvas ir priderinus prie namo stogo ar sienų, galima sukurti gražų ir prabangų vaizdą.

UAB „Audkesta“ meistrai kiekvieną detalę gamina individualiai, užtikrinant kokybę ir greitį. O tvorų montuotojų komanda užtikrina nepriekaištingą skardinės tvoros įrengimą, montavimą, prisitaikant prie įvairių pamato ar landšafto ypatumų.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus