visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Veido valymas – efektyviai sprendžia odos problemas bei užkerta kelią naujų atsiradimui

Veido valymas – efektyviai sprendžia odos problemas bei užkerta kelią naujų atsiradimui Veido valymas – efektyviai sprendžia odos problemas bei užkerta kelią naujų atsiradimui

MASAŽO NAMAI, UAB-MASAŽO NAMAI ir ŠEIMOS MASAŽO NAMAI masažo ir grožio procedūrų centrai Vilniuje: veido ir kūno masažas, kosmetologija, masažo kursai

www.masazonamai.lt

Veido valymas – tai svarbi odos higienos procedūra. Jos metu vyksta sveikatinimo procesas – atveriamos poros, per kurias iš organizmo pašalinami įvairūs nešvarumai ir toksiškos medžiagos. Veido valymą reikėtų atlikti reguliariai, nepriklausomai nuo to, turite matomų odos problemų ar ne. Veido valymas ne tik sprendžia kai kurias odos problemas, bet ir užkerta kelią jų atsiradimui.

Mechaninis veido valymas, kitaip dar vadinamas giluminis veido valymas, atliekamas užsikimšusių veido odos porų valymui. Inkštirai, spuogai, odos papilkėjimas, gyvybingumo trūkumas – tai simptomai, rodantys, kad reikalingas būtent šis veido valymas. Aplinkos užterštumas, mūsų mityba, gyvenimo būdas – tai veiksniai, sąlygojantys odos užterštumą.

„Masažo namai“ – tai vieta, kurioje svarbiausia klientui suteikti visapusišką pagalbą, tvarkant odos problemas. Būkite tikri – „Masažo namų“ kosmetologės suteiks kokybiškas paslaugas, po kurių jausitės fiziškai ir emociškai pailsėję ir įgavę naujų jėgų. „Masažo namuose“ rasite platų kosmetologo paslaugų pasirinkimą. Klientai konsultuojami individualiai ir nemokamai, parenkamos tinkamiausios procedūros bei kosmetika.

Dabar veido valymas „Masažo namuose“ tik 38 Eur. Akcija galioja iki 2023-02-28.

Registracija tel. +370 608 84 344

https://reservationplus.com/experience/XlkanT/services

Kainos:

https://www.masazonamai.lt/kosmetologo-paslaugos/

https://www.facebook.com/masazo.namai

Naujas salonas „Šeimos masažo namai“ tel +370 665 44680

https://www.facebook.com/seimosmasazonamai

 

 

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus