visainfo.lt – visa informacija vienoje vietoje!

Baldai ir jų pirkimas – kaip papuošti būsto interjerą greitai ir nebrangiai?

Baldai ir jų pirkimas – kaip papuošti būsto interjerą greitai ir nebrangiai?    Baldai ir jų pirkimas – kaip papuošti būsto interjerą greitai ir nebrangiai?

Šiandieną baldų pasiūla yra didelė, tačiau dažnam kyla klausimas – kaip protingai pasirinkti ir apsispręsti? UAB „Dans“ – „Yka Baldai“ direktorius Tomas Valčiukas dalinasi kuo ypatinga baldų rinka ir kaip galima greitai, stilingai ir nebrangiai įsirengti savo namų interjerą.

„Didžioji pirkėjų dalis yra žmonės, kuriems svarbu kaina, kokybė ir funkcionalumas. Lietuvos ir kitų šalių gamintojų baldai geriausiai atitinka šiuos reikalavimus. Tai yra patvarūs baldai, skirti ilgalaikiam naudojimui, priklauso vidutinei kainų grupei, yra funkcionalūs, pritaikyti tiek mažoms erdvėms, tiek didesnio išplanavimo būstams.

Baldai ir jų pirkimas

Tai suprasdami, ykabaldai.lt internetinę parduotuvę sukūrėme išskirtinai žmonių patogumui. Klientas čia ras itin patrauklias kainas, aukštą kokybę, greitą reagavimą į pastabas bei pageidavimus. Siekiame, kad mūsų klientas, užsisakęs pas baldus, būtų tikrai užtikrintas, kad moka už tai, ką nusiperka. Jis visada bus išklausytas, parinkti tik Jam reikalingi baldai su tik Jam tinkamomis spalvomis, gobelenais ar komplektacija.

Pirkdami pas mus Jūs būsite tikras, kad mokate už tai, ką užsakote: kokybiškus baldus ir operatyvų pristatymą“ – sako „Yka Baldai“ vadovas Tomas Valčiukas.

Baldai ir jų pirkimas

Kaip sutaupyti renkantis baldus?

Jei norite ženkliai sutaupyti, palaukite tinkamo momento ir pasinaudokite akcijomis specialiais pasiūlymais. „Yka Baldai“ kategorijoje „Dar pigiau“ – pateikti paskutiniai prekės vienetai, baldai, kurie stovėjo ekspozicijoje, ar parduodami ne originalioje pakuotėje. Taigi čia rasite itin patrauklius pasiūlymus ir tikrai sutaupysite!

Baldai ir jų pirkimas

Internetinė parduotuvė – taupantiems laiką

Dirbantiems ir laiko stokojantiems žmonėms patogi išeitis yra apsipirkimas internetu. Ar verta pirkti baldus, jų neapžiūrėjus? Pasak įmonės direktoriaus Tomo Valčiuko „Yka Baldai“, su pirkėju perkančiu baldus internetu, vyksta nuolatinis bendravimas – konsultuojama ir į užklausas atsakoma telefonu, elektroniniu paštu, Viber ir Whatsapp, Facebook socialiniame tinkle. Norėdami padėti operatyviai išsirinkti tinkamiausius baldus, bendrovės darbuotojai atsiunčia realias baldų nuotraukas vienu ar kitu kampu, nufotografuoja gobelenų pavyzdžius ir padeda apsispręsti.

UAB „Dans“ – „Yka Baldai“ asortimente Lietuvos ir Europos šalių gamintojų produkcija. Prekyba vykdoma internetinėje parduotuvėje ykabaldai.lt. Baldai į kliento namus pristatomi įmonės transportu nemokamai. Norintys apžiūrėti baldus, pasėdėti ant sofos, ar išbandyti čiužinio kietumą, gali tai padaryti Kelmėje ir Alytuje esančiose „Yka Baldų“ fizinėse parduotuvėse.

Pasidalink:

Įmonių straipsniai, naujienos, akcijos ir specialistų patarimai

  • Numatytas
  • Antraštė
  • Data
  • Atsitiktiniai
įkelti daugiau visų įkėlimui laikykite nuspaustą SHIFT klavišą įkelti visus